Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatoriRegulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Gealanfenster.com.

Site-ul Gealanfenster.com este operat de societatea Gaterom Floricel SRL,cu sediul in Furculesti-Teleorman-Romania, C.U.I: RO 22548242. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor depe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor siconditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele siconsecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Gealanfenster.com isi rezerva dreptul de amodifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabilaa persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in oricemoment.

Confidentialitate

In conformitate cu directiva europeana privind protectia datelor personale, orice informatii personale veti introduce la eventuala completare a unui formular pe acest site (nume, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail, IP etc.), indiferent daca este vorba de un formular de contact, o cerere de oferta, comentariu sau comanda, vor fi folosite exclusiv in relatia dintre dumneavoastra si noi (raspunsuri la intrebari, anunturi noutati, comenzi, facturare, livrare) si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale. Veti putea trimite formularul numai daca va exprimati acordul cu acesti termeni.
De asemenea, domeniul site-ului este criptat cu ajutorul unui certificat de securitate SSL, astfel incat informatiile trimise nu pot fi interceptate de terte persoane.
Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site. Acest lucru va implica stoparea comunicarii intre noi si a onorarii comenzilor.
Cookie-urile pentru analizarea traficului pe care eventual le folosim, nu colecteaza IP-uri sau alt tip de date personale.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis,expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricarorinformatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sferacopiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara aavea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor deproprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cuelementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn saurestrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresclimitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Gealanfenster.com sunt reglementate oficial de normele europene privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu specificatia ca produsele fabricate la comanda nu pot fi returnate fara aprobarea producatorului.

In cazul in care considerati ca returnarea unei comenzi se impune datorita neconformitatilor calitative si/sau cantitative pentru comanda efectuata, va invitam sa completati formularul de returnare din pagina Returnări.

Administratorul Gealanfenster.com face eforturi permanente pentru apastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contineinadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catreproducator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie:fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu suntincluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate finecesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumatiintegral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatilerealizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, inconsecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altordate de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti estecompromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Gealanfenster.com nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilorde orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Gealanfenster.com, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile Uniunii Europene vor guverna Termenii si conditiile de utilizare la orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intreutilizatori si administratorii Gealanfenster.com sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile europene in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Gealanfenster.com isi rezerva dreptul de a modificastructura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Gealanfenster.comin orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@gealanfenster.com.